Telepített készülékeink
Telepített készülékeink

- Légtechnika

 Álmennyezetben, padláson elrejtve, ezek a készülékek alkalmasak olyan több helyiségbol álló épületek, mint éttermek, színháztermek, szállodák, irodák lekondicionálására, ahol kritérium a csendes, és gazdaságos üzemeltetés. Lehetoség van friss levego bekeverésére, így sok embert befogadó termek hutésére is alkalmas. Nagy teljesítményben is készül, így üzemcsarnokokban is elhelyezheto, egyszeruen a födémre függesztve.

Vállaljuk különbözo légtechnikai igények tervezését, kivitelezését!

 • Dohányfüst mentesítés (akár hoenergia veszteség nélkül)
 • Légtisztító berendezések
 • Szell?ztetés (Friss levego bejuttató, szell?ztet? készülékek)
 • Párátlanító
 • Párásító készülékek
 • Uszodai Párátlanító berendezések
 • Szag elszívó
 • Konyhai elszívó

 Allergiásoknak, asztmásoknak ajánlható készülékek: Daikin, LG típusú szobai, kompakt méretu, több lépcsoben szuro, nagy hatékonyságú légtisztító berendezés kapható lakossági célra is!

 

- Fan-coil

 Más néven klíma konvektorok. Megtalálhatóak parapetes, oldalfali, mennyezeti és légcsatornázható kivitelben is. Létezik ketto és négy csöves változata is. Négycsöves fan-coil alkalmazása akkor válik szükségessé, ha egy rendszeren belül egyidejuleg felmerül a hutési és a futési igény is. Ventilátor-hocserélo, azaz kompresszort nem tartalmaz, hanem a víz mint átáramló közeg huto vagy futo hatását lehet használni a megfelelo célokra. Egy négycsöves fan-coil rendszerrel gazdaságosan lehet megoldani családi házak, társas házak, irodaépületek futési és hutési igényeit.

 

- Folyadékhuto:

 Folyadékhutést olyan helyen alkalmaznak, ahol a direkt elpárologtatású berendezések már nem jöhetnek szóba a nagy távolságok, vagy a kapacitás igény miatt. Ebben az estben a hutoközeg a víz, melyet egy nagy kapacitású hutokompresszor, hocserélokön keresztül huti le 5-7 C fokra. A lehutött víz, hagyományos szigetelt csöveken jut el a beltéri hocseréloig, ahol felveszi a környezet energiáját, vagyis lehuti azt. A folyadékhuto berendezések 5kW-tól több megawatt teljesítményhatáron belül készülnek. A berendezések telepítése, a hálózat kiépítése, a Fain-Coil beltéri egységekkel együtt nem egy egyszeru klímás feladat. A rendszer, komoly tervezést igényel, a kivitelezése több szakma összehangolt munkáját igényli.

 A folyadékhuto jól alkalmazható:

Pl. hipermarketek, kereskedelmi/üzleti parkok és bevásárló központok, gyári outlet központok, multiplex mozik, irodaépületek /közösségi centrumok és hotelek különösen alkalmasak arra, hogy a légkondicionálási feladatokat külön erre a célra kifejlesztett rendszerekkel oldjuk meg.

 
 

- Kazettás klímakészülékek:

 Elsosorban azoknak ajánlom, ahol álmennyezet van, vagy fog készülni. Kivitel szerint van egyutas, kétutas és négyutas változata. Ez azt jelenti, hogy hány irányba fújja a hutött, vagy futött levegot. Ebben a kategóriában már nincs tömegtermelés, minden készülék minoséget képvisel. Nagyon csendesek, rendelkeznek plazma ionizációs szuroberendezéssel. Mindegyik típus cseppvíz szivattyúval szerelt, így egyszerusödik a cseppvíz elvezetés. Szinte észrevehetetlen komfortot nyújt. Némely gyártó oldalági lecsatlakozási lehetoséget is kínál, mellyel egy szomszédos kis helyiséget, légcsatornával még el lehet látni hutött, vagy futött levegovel.

 

 

- Technológia hutés:

Gyorsan romló élelmiszert eloállító vagy feldolgozó üzemhez kapcsolódnak. A termelés technológiájához és folyamatosságához szükséges a megfelelo hutés.

 

 

- VRF multi split rendszerek:

Egyedi klimatizálási megoldásokat igénylo nagy és igényes épületek számára jelentenek ideális megoldást. A kültéri egységek nagy teljesítményválasztéka és a beltéri egységek sokfélesége maximális rugalmasságot biztosít a tervezéshez és a beépítéshez. Ezeket a rendszereket kiemelkedo üzembiztonság jellemzi és maximális energiahatékonyság, így optimális megoldást jelentenek irodaházak, bevásárlóközpontok, hotelek, kórházak és hivatalok számára.

 

 

- Légkezelok 

 

 

Heti ajánló
Víz-Gáz-Fűtésszerelés

Részletek >>
 

Árlisták
Rövidesen
 
 
Cégbemutató  /  Klímák  /  Szolgáltatásaink  /  Telepített készülékeink  /  Amit tudni érdemes  /  Ajánlatkérés  /  Kapcsolat
 
© Copyright 2010 Y klímatechnika. Minden jog fenttartva.